Detaje të pronës     For rent

 • Lokalizimi: Garsoniera ndodhet prane Sheshit 21-Dhjetorit
 • Tipi: Apartament Garsoniere
 • Sip. Total: 21.4m2
 • Tualete: 1
 • Ashensorë: 1
 • Kati: 2
 • Total Kate: 8
 • Faza: I Ri i perfunduar
 • Orientimi: Jug
 • ID: 1538584987642
 • Opsione: nyjegatimi, mobiluar, aircondition, tv, lavatrice, sobe, frigorifer,

350 Euro në muaj

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X