Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Rruga Jordan Misja
 • Tipi: Apartament 1+1+A
 • Sip. Total: 71.5m2
 • Dhoma: 1
 • Sip. Banimi: 60m2
 • Ballkone: 1
 • Tualete: 1
 • Ashensorë: 2
 • Kati: 2
 • Total Kate: 8
 • Faza: I Ri per prenotim
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Jug-Perendim
 • ID: 1674125734389

99,000 Euro

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X