Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Bulevardi Zhan D Ark, Met Tirana Building Residence
 • Tipi: Apartament 3+1+A
 • Sip. Total: 137.12m2
 • Dhoma: 3
 • Sip. Banimi: 113.29m2
 • Tualete: 2
 • Ashensorë: 4
 • Kati: 9
 • Total Kate: 12
 • Faza: I Ri i perfunduar
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Lindje
 • ID: 548458278179171

0 Euro

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X