Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Rruga Dritan Hoxha, Aura Complex
 • Tipi: Apartament 1+1+A
 • Sip. Total: 70.9m2
 • Dhoma: 1
 • Sip. Banimi: 60.1m2
 • Ballkone: 1
 • Tualete: 1
 • Ashensorë: 2
 • Kati: 5
 • Total Kate: 10
 • Faza: I Ri per prenotim
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Jug
 • ID: 424999415874482

71,000 Euro

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X