Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Kompleks Rezidencial prane TEG
 • Tipi: Apartament 1+1+A
 • Sip. Total: 93.52m2
 • Dhoma: 1
 • Sip. Banimi: 59.68m2
 • Sip. Veranda: 23.69m2
 • Tualete: 1
 • Ashensorë: 1
 • Kati: 1
 • Total Kate: 2
 • Faza: I Ri per prenotim
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Veri-Lindje
 • ID: 951290309429170

183,000 Euro

Apliko për pronën
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X