Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Tulipan Rezidence, Mjull Bathore
 • Tipi: Apartament 2+1+A
 • Sip. Total: 150m2
 • Dhoma: 2
 • Sip. Banimi: 125.24m2
 • Ballkone: 1
 • Tualete: 2
 • Ashensorë: 1
 • Kati: 1
 • Total Kate: 2
 • Faza: I Ri per prenotim
 • Orientimi: Veri-Perendim
 • ID: 984111964702608

250,000 Euro

Apliko për pronën
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X