Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Tulipan Residence, Mjull Bathore, prane TEG
 • Tipi: Apartament 1+1+A
 • Sip. Total: 78.97m2
 • Dhoma: 1
 • Sip. Banimi: 67.99m2
 • Ballkone: 1
 • Tualete: 1
 • Ashensorë: 1
 • Kati: 2
 • Total Kate: 2
 • Faza: I Ri per prenotim
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Perendim
 • ID: 703701198101045

125,000 Euro

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X