Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Rruga Todi Shkurit, prane Kompleksit Grand
 • Tipi: Apartament 3+1
 • Sip. Total: 168.3m2
 • Dhoma: 3
 • Sip. Banimi: 145.1m2
 • Ballkone: 2
 • Sip. Veranda: 35.4m2
 • Tualete: 2
 • Ashensorë: 1
 • Kati: 6
 • Total Kate: 6
 • Faza: I Ri i perfunduar
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Jug-Veri
 • ID: 161129176616670

297,000 Euro

Apliko për pronën
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X