Detaje të pronës     For sale

  • Lokalizimi: Green Coast Village
  • Tipi: Apartament
  • Faza: I Ri per prenotim
  • Orientimi: Perendim
  • ID: 703991115093232

0 Euro

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X