Detaje të pronës     For sale

  • Lokalizimi: Magazina ndodhet ne fillim te Autostrades Tirane Durres.
  • Tipi: Magazine
  • Sip. Total: 2965m2
  • Sip. Toke: 7000m2
  • Total Kate: 1
  • Faza: I Ri i perfunduar
  • Orientimi: Jug
  • ID: 2011041210555
  • Opsione: hipoteke, 24uje, 3fazor, parkim,

2,250,000 Euro

Apliko për pronën
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X