Detaje të pronës     For rent

  • Lokalizimi: Objekt tre katesh ne zonen e TEG
  • Tipi: Ndertese Multifunksionale
  • Sip. Total: 1190m2
  • Sip. Toke: 1400m2
  • Total Kate: 3
  • Faza: I Ri i perfunduar
  • Shiko Planimetrine
  • Orientimi: Veri-Jug-Lindje-Perendim
  • ID: 1515757913619
  • Opsione: hipoteke,

3,200 Euro në muaj

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X