Kontakt

Dev-Information Real Estate
Rr. Myslym Shyri
(prane Drejtorise se Pergjithshme ALBTELECOM)
P. 44, Nr. 2/12,
Tirane / Albania

Telefon: +355 (4) 22 40 222
Fax:  +355 (4) 22 36 333
Email:
[email protected]

Ne menaxhojmë më shumë se 6000 prona

Harta me çmimet fiskale 2017

Eksperienca jonë nder vite për tregun aktual si dhe për perspektivën e zhvillimit në fusha të ndryshme na ka dhënë njohuri për të plotësuar hartën e parë dhe të vetme Interaktive të Tiranës me çmime të sugjeruara për secilën zone.

Shisni pronën tuaj

X

Jepni me qira pronën tuaj

X