Detaje të pronës     For sale

 • Lokalizimi: Rolling Hills Liqeni, prane Liqenit te Farkes
 • Tipi: Vile
 • Sip. Total: 180.88m2
 • Dhoma: 3
 • Sip. Toke: 335.93m2
 • Tualete: 3
 • Total Kate: 2
 • Faza: I Ri per prenotim
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Veri-Jug-Lindje-Perendim
 • ID: 530834376811982

450,000 Euro

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X