Detaje të pronës     For rent

 • Lokalizimi: Zyre qe ndodhet ne qender biznesi ne Rr. Kavajes
 • Tipi: Zyre
 • Sip. Total: 580m2
 • Ashensorë: 1
 • Kati: 3
 • Total Kate: 3
 • Faza: Ekzistues
 • Shiko Planimetrine
 • Orientimi: Lindje-Perendim
 • ID: 1549976927319
 • Opsione: hipoteke, ngrohje, aircondition, 24uje, 3fazor, ashensor, parkim, gjenerator,

7,830 Euro në muaj

Apliko për pronën
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X