Detaje të pronës    

  • Lokalizimi: Zyra ne zonen midis Rinasit dhe Vores
  • Tipi: Zyre
  • Sip. Total: 900m2
  • Total Kate: 3
  • Faza: I Ri i perfunduar
  • Orientimi: Veri-Jug-Lindje-Perendim
  • ID: 1582816602201
  • Opsione: ngrohje, parkim,

Monthly 2,250 Euro

Apliko për pronën
Shiko prona të tjera

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X