Detaje të pronës     For rent

  • Lokalizimi: Rruga Mine Peza
  • Tipi: Zyre 1+1
  • Sip. Total: 55m2
  • Tualete: 1
  • Kati: 4
  • Total Kate: 5
  • Faza: Ekzistues
  • Orientimi: Perendim
  • ID: 1632153953327

300 Euro në muaj

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X