Detaje të pronës     For rent

  • Lokalizimi: Zyre ne Rr. Dibres
  • Tipi: Zyre
  • Sip. Total: 80m2
  • Ballkone: 1
  • Ashensorë: 1
  • Kati: 1
  • Total Kate: 12
  • Faza: I Ri i perfunduar
  • Orientimi: Jug
  • ID: 572170436382295

700 Euro në muaj

Shitur
Shiko prona të tjera

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën

Apliko për këtë pronë

X

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X