Mbi 20 vjet përvojë në gjetjen e pronës së përsosur.

Ne jemi partneri juaj i besueshëm.

Ne menaxhojmë më shumë se 6000 prona

Keni një pronë
për shitje apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja në Devinf dhe
agjentët tanë profesionistë
do t'ju kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën
  • Apartments
  • Villas
  • Offices

Harta me çmimet fiskale 2017

Eksperienca jonë nder vite për tregun aktual si dhe për perspektivën e zhvillimit në fusha të ndryshme na ka dhënë njohuri për të plotësuar hartën e parë dhe të vetme Interaktive të Tiranës me çmime të sugjeruara për secilën zone.

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X