Orion Construction

Zyrat Qendrore

Rezidenca Tower Bridge 3

Zyra e Shitjeve

Rr. e Dibrës, pranë Ministrisë së Mbrojtjes

(ish Shkolla e Bashkuar)

Telefon +355 69 700 40 40

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
Devinf

Rruga Myslym Shyri, P. 44, Nr. 2/12, Tirana, Albania

Telefon +355 (4) 22 40 222

[email protected]

Kontakt i shpejtë

Ne menaxhojmë më shumë se 6000 prona

Keni një pronë
për shitje apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja në Devinf dhe
agjentët tanë profesionistë
do t'ju kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën
  • Apartments
  • Villas
  • Offices

Harta me çmimet fiskale 2017

Eksperienca jonë nder vite për tregun aktual si dhe për perspektivën e zhvillimit në fusha të ndryshme na ka dhënë njohuri për të plotësuar hartën e parë dhe të vetme Interaktive të Tiranës me çmime të sugjeruara për secilën zone.

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X