Koordinim Profesional dhe Përfaqësim Hap pas Hapi.

DEV-INF mundëson koordinim profesional shërbimesh duke përmbushur nevojat e çdo klienti në:

- Investimet në pasuri të paluajtshme
- Ndërmjetësim në shitje dhe qira
- Vlerësim pasurie
- Konsulencë financiare dhe ligjore
- Asistencë noteriale
- Konsulencë teknike
- Administrim dhe Menaxhim

Trajtimi jonë profesional në këtë biznes na mundëson zgjidhjen me efikasitet të të gjitha çështjeve burokratike duke e ndihmuar klientin në të gjitha fazat e transkaksioneve të pasurisë së paluajtshme dhe duke i përfaqësuar ata hap pas hapi gjatë blerjes, shitjes, qirasë, këshillimit, kreditimit, menaxhimit dhe vlerësimit të aseteve.

Falë viteve të eksperiencës, ne kemi krijuar njohuri dhe kontakte me shumë biznese private të cilat i asistojmë në proçesin e blerjeve dhe shitjeve të trojeve industriale, turistike, rezidenciale e bujqësore duke u bërë lider në këtë fushë.

DEV-INF me bashkëpunimet e suksesshme dhe afatgjata me të gjitha institucionet, organizatat, bizneset kombëtare e ndërkombëtare si dhe bankat kryesore të vendit është kthyer në kontaktin e parë për të gjithë investitorët kudo në Shqipëri.

 

Përditësohu Online me Çmimet Reale të Tregut.

Faqja jonë e internetit është një pasqyrë e përkushtimit tonë ndaj shërbimit të klientit duke i ofruar cilësinë më të lartë dhe mundësi të jashtëzakonshme në fushën e pasurive të paluajtshme. Ajo që e bën kompaninë tonë zgjedhjen e preferuar është përkushtimi, profesionalizmi dhe stafi me ide krijuese, të cilët japin zgjidhje fitimprurëse për pronarët, qiramarrësit dhe investitorët.

Nëse kërkon të përditësohesh çdo ditë me të rejat në fushën e pasurive të paluajtëshme, dëshiron të investosh apo të marrësh dhe japësh me qira, kompania  DEV-INF ofron shërbimin më të kualifikuar dhe të shpejtë nëpërmjet faqes së saj të internetit ose kontaktit në zyrat e kompanisë duke iu dhënë mundësinë që të informoheni me çmimet më reale në treg.

Kjo faqe interneti me një database të gjerë, me faqe dhe funksione që ju ndihmojnë të kërkoni pronën e duhur në mënyrën më të shpejtë dhe të saktë e bën këtë shërbim një risi më vehte në tregun e pasurive të paluajtshme në Shqipëri.


 

Ne menaxhojmë më shumë se 6000 prona

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën
  • Apartments
  • Villas
  • Offices

Harta me çmimet fiskale 2022

Eksperienca jonë nder vite për tregun aktual si dhe për perspektivën e zhvillimit në fusha të ndryshme na ka dhënë njohuri për të plotësuar hartën e parë dhe të vetme Interaktive të Tiranës me çmime të sugjeruara për secilën zone.

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X