Çfarë ndryshimesh mund të bëni me shtëpitë tuaja në fillimin e vitit?

Nëse jeni në kërkim të një fillimi me energji të reja për vitin e ri, nuk ka mënyrë më të mirë se të eksploroni një sërë ndryshimesh inovative në ambientin e shtëpisë suaj. Në këtë udhëtim drejt një ambienti të rinovuar dhe të përmirësuar, me ndryshime fare të vogla, mund të reflektoni një vizion të ndryshuar për vitin 2024.

Ndryshimet në shtëpi nuk janë vetëm një mënyrë për të rritur komoditetin dhe kënaqësinë personale, por gjithashtu mund të kenë një ndikim pozitiv në vlerën e pasurisë suaj. Çdo investim që përqendrohet në përmirësimin e aspekteve të paluajtshme të shtëpisë suaj, sigurisht do të sjellë një rritje të ndjeshme në vlerën e saj në tregun imobiliar.

Megjithatë, e rëndësishme është të keni një qasje të menaxhueshme dhe të informoheni mbi kostot e ndërhyrjeve që doni të bëni. 

Mos harroni, çdo ndryshim i kujdesshëm dhe i mirëplanifikuar mund të kthehet në një aset për të përmirësuar jetën tuaj të përditshme dhe për të nisur vitin 2024 me një stil të ri dhe energji pozitive.

1. Ngjyra të reja:
Përdorni ngjyra të reja për muret ose shtoni aksesorë me ngjyra të tjera nga ato që keni aktualisht, si letrat e murit. Ndryshimi i ngjyrës sjell një ndryshim të menjëhershëm dhe tërheqës në shtëpinë tuaj.

2. Mobilje dhe Aksesorë të reja:
Eksploroni dyqanet për mobilje të reja ose aksesorë të shtëpisë. Një tavolinë kafeje e re, divan apo aksesorë të rinj të dukshëm në kuzhinë mund të sjellin një pamje komplet tjetër. Gjithashtu ndryshimi i perdeve mendohet se ka një impakt të menjëhershëm.

3. Shtoni gjelbërim:
Blini disa bimë dekorative ose një bimë natyrale të gjelbër. Ky element i freskët do të sjellë një atmosferë më të bukur dhe gjithashtu, jeshilja në shtëpi jep shumë gjallëri.

4. Ndriçimi i Shtëpisë:
Ndryshoni llambat ose mendoni të shtoni LED në mur, bibliotekë apo kuzhinë për një ndriçim të ri. Ndriçimi i duhur shpeshherë përkthehet në modernitet dhe vlerë të shtuar të shtëpisë.

5. Minimalizimi:
Rregulloni dhe zbukurojeni shtëpinë duke i hequr gjërat e tepërta. Minimalizimi sjell një atmosferë të thjeshtë dhe të pastër.

Mos harroni, në rast se nuk keni ndërmend të bëni ndryshime, por planet tuaja përfshijnë shitjen apo lënien me qira të pronës suaj këtë vit, dini ku të drejtoheni. Dev Inf Real Estate Company ju mirëpret!

< Go back to news list

Ne menaxhojmë më shumë se 6000 prona

Keni pronë për shitje
apo për qira?

Dërgoni të dhënat tuaja
dhe agjentët tanë do t'ju
kontaktojnë menjëherë.

Plotësoni formën
  • Apartments
  • Villas
  • Offices

Harta me çmimet fiskale 2022

Eksperienca jonë nder vite për tregun aktual si dhe për perspektivën e zhvillimit në fusha të ndryshme na ka dhënë njohuri për të plotësuar hartën e parë dhe të vetme Interaktive të Tiranës me çmime të sugjeruara për secilën zone.

Shisni ose jepni me qira pronën

X

Jepni me qira pronën tuaj

X